ANİTTA HEKİMLERE ÖZEL İNDİRİM YAPTI

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Çorum Tabip Odası ve Anitta Otel arasında protokol imzalanarak oda üyesi hekimlere % 10 indirim hakkı verildi. Çorum Tabip Odası’nın bürosunda  Başkanımız Dr. Mustafa Azak ve Anitta Otel Genel Müdürü Seval  Demirci Güccan arasında gerçekleştirilen imza töreninde Anitta Otel Ön  Büro Müdürü  Ebru Turan Avcı de hazır bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Anitta Otel Genel Müdürü Seval  Demirci Güccan ; ”Büyük bir özveriyle çalışıp,  başkalarının  hayatı için kendi hayatlarını riske eden çok kıymetli hekimlerimizin yanında olmanın mutluluğu içindeyiz. Çorum Tabip Odası üyelerine otelimiz bünyesinde; Alacarte Restaurant, Brunch, Yaşam Kulüp Üyelikleri ve SPA Merkezi  gibi hizmet alanlarımızda  % 10 indirim ve konaklamalarda özel fiyat uygulaması yapılacaktır.Uzun yıllardır gururla gerçekleştirdiğimiz kaliteli ve güvenilir hizmetlerimizle kıymetli hekimlerimizi buluşturmaktan onur duyuyoruz. Kapımız her zaman onlara açık Şimdiden tüm hekimlerimizin  14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Yapılan indirim protokolünden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Dr. Mustafa Azak; ” Her zaman verdiği  kaliteli hizmetlerinden dolayı taktirle karşıladığımız Anitta Otel ile yaptığımız indirim anlaşması  için büyük mutluluk duyuyoruz. Bu şekilde düşünen işletmelerimizi hekimlerimizin yanında olmaya davet ediyoruz. Üyelerimizin  Anitta Otel’in verdiği bu indirimden yararlanabilmesi için odamızla iletişime geçmesi gerekiyor. Oluşturacağımız listelere göre hazırlanacak özel indirim kartları hekimlerimize  ulaştırıldıktan sonra bu haktan yararlanılabilecek. Bu yüzden üyelerimizi odamızla iletişime geçmeye davet ediyoruz. Gösterdikleri bu nahif düşünce için Anitta Otel Genel Müdürü Seval  Demirci Güccan  nezdinde tüm işletme sahiplerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. ” dedi.