COŞKUNSU; “Yapılan bu zam derhal geri çekilmelidir”

COŞKUNSU; “Yapılan bu zam derhal geri çekilmelidir”

Geçtiğimiz günlerde Çorum Belediyesine ait sosyal tesislerde yapılan faiş zamlarla basının gündemine gelen açıklamalara Çorum Gelecek Partisi İl Başkanı İsmail Barış Coşkunsu’da katıldı.
Colkunsu, Kendisine ait sosyal medya hesabından Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a seslenerek yapılan zamların geri çekilmesini taleb etti.

Coşkunsu,“Ülkemizin içinde bulunduğu ve gittikçe derinleşen ekonomik krizden Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleride nasibini aldı. Ürünlerde %50'leri bulan fiyat artışlarına gidilmiştir. Yapılan bu zam emeklilerimiz, öğrencilerimiz ve dar gelirli vatandaşlarımız açısından kabul edilebilir, karşılana bilir bir oran değildir. Maliyetleri ve ürün gramajları tekrar gözden geçirilmesi,yapılan bu faiş zam oranlarının düşürülmesi için Sn. Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın 'a çağrıda bulunuyoruz.
Yüksek Enflasyon, hayat pahalılığı ile mücadele eden ve alım gücü neredeyse kalmamış vatandaşlarımızın bir nebze olsun nefes alacağı sosyal alanlarda bu oranda bir zam yapması ne ahlaki nede vicdanidir. Yapılan bu zam derhal geri çekilmelidir.”