HADİ BU İDDİALARI DA YALANLAYIN BEYLER !

Murat Özölçer isimli vatandaş öyle bir iddialar ortaya attı ki yetkililerden çıt çıkmadı. Kurumlara son zamanlarda yapılan personel alımlarında Liyakatsizlik ve Adaletsizlik olduğunu isimler vererek sosyal medya hesabından paylaştı.

Özölçer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu iddialıları gündeme getirdi.

Özölçer, daha önce ki paylaşımlarında Çorum’da kamu kurumlarına yönelik liyakatsiz işe alımları gündeme getirmiş , Çorum Belediye Başkanlığı ve Özel İdare’ye yönelik eleştirilerin ardından şimdi de Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde benzer iddialar gündeme getirdi ve kurumda liyakatsizlik ve adaletsizlik yapıldığını öne sürdü.

MÜDÜR, KURUM AVUKATININ EŞİNİ ŞOFÖR YAPTI!

Özölçer, yaptığı açıklamada, Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şahabettin Aydın'ın, kurumun avukatının eşini şoför olarak işe aldığını iddia etti. Özölçer, "Kurum içinde yer değişikliği isteyen personellere 'siyasiler aramadan olmaz' diyen müdür bey, şoför alımında biat ettiğiniz siyasilerden icazet aldınız mı?" diye sordu.

Özölçer, paylaşımında şu konuları dile getirerek yetkilileri hem uyardı hemde suçladı, "Hadi işe aldınız, bu şahsın SRC ve Psiko Teknik belgeleri olmadığı herkesin dilinde. Şoför olarak işe alınması suçtur! Sayın Şahabettin Aydın Bey, bir an önce bu yaptığınız hatadan vazgeçmenizi tavsiye ediyorum," ifadeleriyle seslendi.
Özölçer, belgeleri olmadan birinin şoför olarak görevlendirilmesinin büyük bir risk taşıdığını vurgulayarak, "Allah muhafaza bir kaza vs. olması durumunda, bu belgeleri olmadan nasıl şoförlük yaptığının hesabını yine siz vereceksiniz" dedi.

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu açıklamaların ardından, Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden konuyla ilgili bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak konusu. Özölçer’in iddiaları, kamu kurumlarındaki liyakat tartışmalarını yeniden alevlendirdi.