TÜRKÇE ÖĞRETMENİ NURCAN KOCAMAN’IN İLK KİTABI ÇIKTI“SON RÜZGAR” TÜM KİTAPÇILARDA…

SUNGURLU - Sungurlu Şehit Mahmut Peşmen İmam Hatip Ortaokulunda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapan Nurcan Kocaman'ın ilk öykü kitabı "Son Rüzgar" çıktı.
Son Rüzgar, akıcı üslubuyla hayatın içinden kısa öyküler anlatan ve okuyucuyu yaşama dair küçük nüansları fark ettirmeye yönelten bir kitap. Bu kısa öykülerdeki, güler yüzlü ve bilge bir misafir edasıyla kapınızı çalan, derin manaları yüreklerinize kolayca alacaksınız.

NURCAN KOCAMAN KİMDİR?

1987 yılında Osmancık’ta dünyaya geldi. İlköğretimi Çorum Atatürk İlköğretim Okulunda, liseyi ise Çorum Atatürk Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinde tamamladı.
2009 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Hakkâri Yüksekova’da Türkçe öğretmeni olarak göreve başladı, bir dönem çalıştıktan sonra Bursa’ya atanarak görevine burada devam etti. Bu süreçte kısa öyküleri Dergâh Dergisinde yayımlandı. 2017 yılında Çorum’un Sungurlu ilçesine atandı. 2021 yılında Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi alanında yüksek lisans yaptı.
Öykü yazmaya olan tutkusu çocukluğundan beri süregelmiş ve giderek büyüyen, insanın bütün zenginliğinin kalbinin içinde olduğuna inanan yazarımız evlidir, üç çocuk annesidir ve hâlen Millî Eğitim Bakanlığında Türkçe öğretmeni olarak görevine devam etmektedir.